Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Benicarló tanca l’any amb una Sant Silvestre «més viva que mai»

La prova més veterana de la Comunitat Valenciana arriba enguany a la 41a edició

Etiquetes   esports, running, benicarlo

Publicat el10/12/2018

Benicarló tanca l’any amb una Sant Silvestre «més viva que mai» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

 

El Circuit de Curses Populars finalitzarà l’any amb la 41a cursa de Sant Silvestre, la més antiga de totes les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana. Com a novetat, aquest any es realitzarà un concurs de disfresses per a grups de participants de més de tres persones.

La cursa de Sant Silvestre de Benicarló, la més veterana de la Comunitat Valenciana, acomiadarà una vegada més l’any esportiu al municipi. La cursa, que enguany arriba a la 41a edició, està inclosa en el Circuit de Curses Populars i, com l’any passat, per motius de seguretat, sortirà a les 19.00 hores des del carrer de Sant Francesc, a l'alçada del carrer de Santa Isabel. La distància de la Sant Silvestre també es mantindrà, com en la passada edició, en els 2.400 metres.

Benicarló tanca l’any amb una Sant Silvestre «més viva que mai» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Per tal de reforçar el caràcter lúdic-festiu que sol tindre aquesta prova, aquest any s'ha organitzat un concurs de disfresses per a col·lectius de més de tres persones que es disfressen dins d'una temàtica comuna. Aquells que vulguen participar-hi s'hauran de presentar de 18.00 a 18.45 hores en el photocall ubicat a la zona del pòdium per fer-se una foto i que el jurat els valore. Aquell grup que el jurat considere que té una disfressa més original serà premiat amb un obsequi.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha destacat la tradició d’aquesta cursa i ha animat a la gent a participar «en una prova curta i familiar que està més viva que mai». A més, el regidor també ha volgut «agrair la tasca de tots els voluntaris, la Brigada d’Obres i Serveis, la Policia Local, Protecció Civil i la Creu Roja».

Pel que fa al nombre d’inscrits a la cursa, de moment ja n’hi ha més de 200 i «s'espera igualar o superar les més de 850 persones inscrites de l'any passat, quan es van batre tots els rècords», ha assegurat el regidor.

Les inscripcions es poden complimentar a través del web www.hj-crono.es, on també es poden consultar els llocs presencials per a inscriure's (Evasión Esports, Decathlon Vinaròs i Piscina Municipal), a més del reglament de la cursa. El preu és de 5 euros fins al 25 de desembre i de 6 euros els següents dies.

El representant del Club d’Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, ha animat els veïns de Benicarló a participar en la cursa de Sant Silvestre i a inscriure’s com més prompte millor «per qüestions de logística». Serrat també ha volgut convidar els corredors a «participar en la Sant Silvestre solidària aportant aliments no peribles al moment de la recollida dels dorsals, que després es distribuiran a través de la Creu Roja».4 Camins: lloguer de bicicletes - serveis turístics / Els Muntells - delta de l’Ebre

comparteix-ho