Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Benicarló serà la seu d'un gran esdeveniment gastronòmic vinculat a la marca Castelló Ruta de Sabor

L’acte s’emmarca en el 200 aniversari de la corporació provincial, on la cultura i la gastronomia tindran un paper destacat

Etiquetes   turisme gastronomic, activitats, benicarlo, baix maestrat,

Publicat el25/5/2022

Benicarló serà la seu d’un gran esdeveniment gastronòmic vinculat a la marca Castelló Ruta de Sabor | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Tot i que encara falta concretar les dates, l'acte comptarà amb diferents zones per a productes de Castelló Ruta de Sabor


Benicarló ha estat la ciutat escollida per a celebrar un gran esdeveniment gastronòmic vinculat a la marca Castelló Ruta de Sabor. Així ho va anunciar ahir el president de la Diputació de Castelló, José Martí, en la presentació dels actes que es preparen amb motiu de la celebració del 200 aniversari de la institució provincial.

«L'objectiu és millorar el posicionament de la província de Castelló com a destí de turisme», va dir el president, que va avançar que aquesta serà la primera edició d'un esdeveniment en el qual participaran xefs amb estrela Michelín com Raúl Resino (Benicarló), Miguel Barrera (Vall d'Alba) i Alejandra Herrador i Emmanuel Carlucci (Alcossebre).

Tot i que encara falta concretar les dates, l'acte comptarà amb diferents zones per a productes de Castelló Ruta de Sabor, un escenari principal on es faran demostracions culinàries, actes musicals, servei de barra per a cerveses i vins elaborats a la província i zones de descans.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho