Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Benicarló programa activitats físiques en línia amb sessions obertes per a tots els públics

Les activitats inclouen ioga, tai-txi, gimnàstica de manteniment, gimnàstica per a la tercera edat, box-pum o pilates. Les sessions començaran demà dilluns i estaran obertes a tots els públics.

Etiquetes   vida activa, covid19, benicarlo, baix maestrat

Publicat el14/4/2020

Benicarló programa activitats físiques en línia amb sessions obertes per a tots els públics | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benicarló ha impulsat tot un programa d'activitats esportives en línia que es convertiran en la versió digital de les activitats de la Campanya Esportiva d'Hivern i que serviran per a mantindre i millorar la salut pública de la ciutadania a través de l'activitat física.

La campanya porta per nom «Benicarló es mou a casa» i va començar ahir dilluns 13 d'abril, amb sessions obertes a tots els públics. S'alternaran sessions d'activitats de 3 hores setmanals i de 2 hores setmanals, de manera que els usuaris puguen fer almenys 1 hora d'activitat física al dia.

Les activitats inclouen ioga, tai-txi, gimnàstica de manteniment, gimnàstica per a la tercera edat, box-pum o pilates, entre d'altres. Les persones interessades podran visualitzar diàriament les sessions a través de la pàgina web http://esportsbenicarlo.com. A més, aquestes sessions continuaran publicades al web.

També s'ha activitat un correu electrònic d'atenció als usuaris on es podran formular dubtes o suggeriments sobre les sessions esportives que han gravat els monitors». El correu és nord@iocum.com

L'horari de les activitats es pot consultar al web http://esportsbenicarlo.com 


Per: Redacció

Foto: Pixabay

comparteix-ho