Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Benicarló programa 17 espectacles per a la Temporada de Teatre 2024

Josep Maria Flotats, Carles Alberola i Alfred Picó i Las Niñas de Cádiz són els grans protagonistes de la cartellera d’enguany. La temporada també inclou onze muntatges de companyies de Benicarló

Etiquetes   vida activa, cultura, benicarlo, baix maestrat

Publicat el4/4/2024

Benicarló programa 17 espectacles per a la Temporada de Teatre 2024 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El regidor d'Arts Escèniques, Carlos Delshorts, i el tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, han presentat avui la Temporada de Teatre de Benicarló, amb un total de 17 espectacles que ompliran l'agenda cultural benicarlanda des del 6 d'abril fins al 27 de juliol.

L'escenari principal serà l'Auditori Pedro Mercader, però també s'han programat representacions als jardins del Mucbe, al Magatzem de la Mar o als centres escolars, entre d'altres.

Carlos Delshorts s'ha mostrat orgullós de presentar «una temporada amb 17 espectacles i 29 representacions, on trobem tot tipus d'espectacles, des dels més intimistes fins a muntatges de gran format, comèdies o monòlegs». Delshorts també ha destacat que «les obres van adreçades a tot tipus de públics, des del públic més familiar fins al públic adult».

La temporada comença aquest dissabte 6 d'abril amb «El que ens dona la terra», de la companyia Puro Teatro, una lectura dramatitzada amb música i veu en directe.

Dissabte 13, el guionista i humorista Eugeni Alemany, Carxofa d'Or 2024, oferirà dos passis del seu reconegut monòleg «A ningú que li passe», que ja està a punt d'acomiadar-se dels escenaris.

El dissabte 27 arriba el torn d'una de les obres més destacades de la temporada, «La Disputa», amb dos grans de l'escena teatral: Josep Maria Flotats i Pep Planas, que escenificaran un combat dialèctic entre Voltaire i Rousseau, dos dels filòsofs més importants del segle XVIII.

Per al dissabte 4 de maig, dos dels actors més reconeguts de l'escena valenciana, Alfred Picó i Carles Alberola, representaran «L'últim ball», i per a l'1 de juny, Las Niñas de Cádiz portaran a Benicarló el seu últim espectacle, «Las bingueras de Eurípides».Món Natura Delta de l’Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l’Ebre


La resta de la temporada la completaran Diabolus Teatre amb «Revolta a l'escenari», «Mitad y mitad», de Comboi Produccions; «Creatum», «Los trece de abajo», «Solas en casa», «Pabellón 6» i «Nuestro Asteroide», de l'Escola d'Arts Escèniques Guirigall; «Ganas de hablar», de Gran Teatro, La Escalera i Teatro de Guardia; «Los figurantes», obra de teatre de la Universitat Popular; «Ópalo», de Guzmán Arts Escèniques; i «Una de romanos», l'obra de teatre de final de curs del Grup de Teatre Afanias.

«La falca», de La Nave Va, serà l'espectacle que enguany es representarà als centres educatius i que proposa obrir un espai per tractar la temàtica de la salut mental, el suïcidi juvenil i el fet de demanar ajuda.

Els abonaments per a la temporada inclouran els espectacles «La disputa», «L'últim ball» i «Las bingueras de Eurípides» i estaran a la venda del 9 al 12 d'abril a través de la plataforma de compra d'entrades i de forma presencial al Mucbe a partir de les 9.00 hores (només amb targeta). El preu és de 30 euros.

Des del 13 d'abril fins a l'1 de juny es farà la venda individual per a cada espectacle de la temporada, en línia i presencial.

La venda d'entrades per als espectacles que no s'inclouen en l'abonament els gestionarà cada companyia.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho