Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Benicarló presenta la primera edició de la Fira de Nadal

La cita serà el cap de setmana del 8 al 10 de desembre a la plaça de Sant Bartomeu i el carrer Major

Etiquetes   vida activa, fires, benicarlo, baix maestrat

Publicat el23/11/2023

Benicarló presenta la primera edició de la Fira de Nadal | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Les regidores Calvet i Foix durant la presentació


Benicarló donarà la benvinguda a les festes nadalenques amb la I Fira de Nadal, una cita organitzada per la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme que s'allargarà durant tot el cap de setmana del 8 al 10 de desembre i que té com a principal objectiu de dinamitzar la ciutat i promoure les compres en el comerç local i de proximitat.

Així ho han explicat la regidora de Comerç, Sonia Foix, i la regidora de Turisme, Inmaculada Calvet, que han destacat la gran quantitat d'establiments i associacions que hi participaran i la diversitat d'activitats que s'han organitzat al voltant de la Fira.

La plaça de la Sant Bartomeu i el Carrer Major seran l'escenari d'aquestes jornades on, a més de les ofertes dels diferents estands, hi tindran cabuda una xocolatada per part de l'Associació de la Dona Llauradora i elaboració de creps de l'Associació de la Dona. Les dos activitats tindran un preu popular.

A més, durant tots els tres dies que durarà la Fira, el Pare Noel estarà present a l'Edifici Gòtic, on podrà recollir personalment les cartes dels xiquets i les xiquetes de Benicarló.

Una de les activitats més destacades del programa serà el concert de nadales del Betlem de la Pigà, una obra teatral de caràcter costumista que es representa cada any a Castelló de la Plana la vespra de Nadal, amb música de Matilde Salvador i lletra de Miquel Peris. El concert, organitzat per la Regidoria de Cultura, tindrà lloc divendres dia 8 a les 20.00 hores a la capella de la Parròquia de Sant Bartomeu.


Benicarló presenta la primera edició de la Fira de Nadal | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho