suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Benicarló prepara un Sant Joan mariner que inclourà Fira de Productes Gastronòmics

Durant tot l’estiu es duran a terme activitats de senderisme, cicloturisme, astronomia i altres al voltant del Vi Carlón

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, benicarlo, baix maestrat

Publicat el24/5/2023

Benicarló prepara un Sant Joan mariner que inclourà Fira de Productes Gastronòmics | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Benicarló, Isabel Cardona, ha presentat un avançament de les activitats que la Regidoria està preparant de cara a la temporada estival, pensades no només per als visitants sinó també per als ciutadans i ciutadanes de Benicarló que es queden a passar l'estiu a la ciutat.

Durant tota la jornada, a més, s'ha organitzat al passeig de Manuel Azaña una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat per a dinamitzar l'activitat comercial dels productes de quilòmetre 0 del territori.

Ja per als mesos de juliol i agost, s'estan preparant activitats que giraran al voltant del senderisme, el cicloturisme, el Vi Carlon i, com a novetat, activitats relacionades amb l'astronomia pensades per al públic infantil.

En breu es publicarà el detall de tota la programació amb les dates i hores concretes de totes les activitats.


Per: Redacció

Foto: Cedida