HospiBeer. Fira de la Cervesa. Hospitalet de l’Infant, 14 i 15 de juny 2024

CAT | ES


Benicarló instal·la una pantalla tàctil per a facilitar la informació turística de la ciutat

L’equipament és totalment accessible i permet consultar tots els recursos turístics de Benicarló: punts d’interés, gastronomia, festes, agenda cultural, etc.

Etiquetes   turisme, benicarlo, baix maestrat,

Publicat el9/5/2022

Benicarló instal·la una pantalla tàctil per a facilitar la informació turística de la ciutat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La nova pantalla tàctil està ubicada a l’exterior de l’oficina de turisme


La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benicarló millora els seus serveis amb la instal·lació d'una pantalla tàctil ubicada a l'exterior de la Tourist Info. Es tracta d'una pantalla de 43 polzades amb qualitat HD i totalment accessible, des de la qual es pot accedir a tots els recursos turístics de Benicarló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha explicat que «amb aquest nou recurs pretenem facilitar als visitants un accés fàcil i directe a la informació que necessiten de la nostra ciutat i aconseguir d'aquesta manera una major atracció a la nostra destinació».

Isabel Cardona ha afegit que "aquest nou equipament és un dels projectes previstos en el Pla Estratègic de Turisme com a plataforma per a integrar la tecnologia en els nostres recursos» i ha subratllat que «forma part de les exigències que té Benicarló com a destinació turística intel·ligent".

La pantalla està disponible en tres idiomes (valencià, castellà i anglés) i permet connectar-se a la informació turística de Benicarló de forma permanent, les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Es poden fer consultes sobre temes tan diversos com els diferents punts d'interés de Benicarló, la gastronomia, les festes, l'agenda cultural, etc. A més, ofereix la possibilitat de descarregar la informació directament al correu electrònic.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho