CAT | ES
L’objectiu és organitzar la Festa i potenciar la gastronomia local. La comissió estarà formada per l’Ajuntament, el Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, Benihort i l’associació Restauració Benicarló
Etiquetes vida activa, turisme gastronomic, carxofa de benicarlo, benicarlo, baix maestrat, turisme
Publicat el10/11/2023
Carxofa de Benicarló, producte amb Denominació d'Origen
Aquesta setmana s'han iniciat els tràmits per a constituir la Comissió de la Festa de la Carxofa de Benicarló, un òrgan que tindrà com a objectiu organitzar i coordinar els actes de la Festa de la Carxofa amb la finalitat de potenciar el producte de la Carxofa de Benicarló amb denominació d'origen i promocionar la gastronomia local. A més, la Comissió promourà la participació de la ciutadania i de les associacions a través de les seues propostes de programació, i finalment, vigilarà el compliment de la programació prevista.
Una dels primeres accions de la Comissió, que es configura com un òrgan consultiu permanent, serà aprovar el reglament i els seus principis generals, que seran els que regiran el funcionament, la composició, la periodicitat de les reunions, les competències i les funcions de la Comissió.
De moment, el nou òrgan quedarà adscrit a les regidories de Festes, Agricultura i Turisme i s'organitzarà en cinc àrees diferents: organització, producte, restauració, ciutadania i comunicació.
Tindran representació en la Comissió els regidors de Festes, Agricultura i Turisme, i representants de la DO Carxofa de Benicarló, la cooperativa agrícola Benihort i l'associació Restauració Benicarló.
Per: Redacció
Foto: Benihort
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: