Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benicarló habilita dos de les seues platges per a gossos

La ciutat ja compta amb dos platges destinades a poder anar-hi amb mascotes, una a la zona d’Aiguadoliva i l’altra a la desembocadura del Barranquet. Aquests espais es troben subjectes a una normativa reguladora especial que en marca l’ús i el manteniment

Etiquetes   turisme, benicarlo, baix maestrat, platges, mascotes

Publicat el21/6/2018

Benicarló habilita dos de les seues platges per a gossos | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Plafó informatiu de la platja del Barranquet de Benicarló


La regidora de Turisme, Rosana Marzá, i el regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, van visitar ahir dimecres les dos platges per a animals domèstics que s'han habilitat a Benicarló: la d'Aiguadoliva, una platja de pedres d'uns 100 metres i més allunyada del centre de la ciutat, i la de la desembocadura del Barranquet, una zona d'arena d'entre 200 i 300 metres més propera al centre urbà.

Marzá es va mostrar satisfeta perquè Benicarló compti amb aquests dos nous espais i ha destacat que «gràcies a què les zones triades no es trobaven massificades de gent, eren un lloc ideal per a instal·lar aquest tipus de platja». Marzá va remarcar que «habilitar aquests espais respon a una demanda ciutadana i, com que a les platges amb banderes blaves està prohibit anar amb animals, hem buscat unes altres ubicacions».

Per la seua banda, Bueno recordava que «érem conscients de la demanda d'aquestes platges, però abans de poder habilitar-les vam haver de posar en marxa la normativa reguladora». El regidor de Medi Ambient va remarcar que «aquestes platges no són d'ús exclusiu per a animals domèstics, per la qual cosa els propietaris dels animals han de ser curosos i respectar la gent que no va amb animals però que també té dret a utilitzar aquestes platges».

Tant la platja d'Aiguadoliva com la del Barranquet estan subjectes a una normativa regulada que les diferencia de les platges que no estan habilitades per a mascotes. En concret, aquests espais requereixen d'un tractament especial, per la qual cosa contenen papereres per a recollir els excrements dels animals i un servei de neteja específic, que intensificarà el seu treball durant l'època estival. A més, a les dos platges també es poden llegir els rètols amb la normativa d'ús i manteniment.

En aquest enllaç podeu consultar les normes d'ús de les platges de gossos. 


Font i foto Ajuntament de BenicarlóMón Natura Delta de l’Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l’Ebre