Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benicarló formarà part de la nova ruta cicloturista Eurovelo que estarà operativa el 2020

La ruta servirà per a mostrar tota la diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana i per a promoure un tipus de turisme més sostenible

Etiquetes   turisme, cicloturisme, benicarlo, comunitat valenciana

Publicat el13/12/2018

Benicarló formarà part de la nova ruta cicloturista Eurovelo que estarà operativa el 2020 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La ruta estarà operativa a finals de 2020


Avui s'ha presentat l'itinerari de la ruta cicloturista de l'Eurovelo al seu pas per la Comunitat Valenciana. Benicarló serà un dels 78 municipis per on discorrerà la ruta, que incrementarà l'oferta del turisme sostenible i connectarà la Comunitat amb Europa.

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha presentat avui a València l'itinerari de la ruta cicloturista de l'Eurovelo al seu pas per la Comunitat. Més de 500 quilòmetres de ruta de punta a punta del territori que travessaran 78 municipis i suposarà una inversió de 4,7 milions d'euros en la primera fase.

La ruta, que estarà operativa a finals de 2020, servirà per a mostrar tota la diversitat paisatgística de la Comunitat Valenciana i per a promoure un tipus de turisme més sostenible. A més, incrementarà l'oferta del cicloturisme, un producte cada vegada més demandat.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que ha assistit a la presentació, ha explicat que «aquest serà un dels projectes més importants de vertebració del territori i comportarà un impacte turístic directe en tots els pobles per on passa».

L'itinerari de l'Eurovelo a la Comunitat Valenciana tindrà 10 etapes i travessarà 4 parcs naturals. Està previst que done servei a 2,4 milions d'habitants.Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja, jardí vora mar