TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/20/2021#) AND (caducitat>=#9/20/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benicarló es prepara per a les XIII Jornades del Polp a Caduf

El pròxim divendres 17 comencen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb les Jornades del Pinxo, que enguany compten amb la participació de 13 bars i restaurants

Etiquetes   turisme gastronomic, jornades gastronomiques, pop, benicarlo, baix maestrat

Publicat el15/9/2021

Benicarló es prepara per a les XIII Jornades del Polp a Caduf | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les jornades començaran el 17 de setembre i s'allargaran durant tot el mes d'octubre


Divendres 17 de setembre es donarà el tret de sortida a la XIII edició de les Jornades del Polp a Caduf i el peix de llotja de Benicarló amb la mostra de pinxos mariners. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme Isabel Cardona, acompanyada de la regidora d'Agricultura Inma Díaz i de Iván Alemán, en representació dels bars i restaurants que participen en les jornades. Així, des del 17 de setembre i durant tot el mes d'octubre, Benicarló es bolcarà en l'organització d'unes jornades que tenen com a objectiu potenciar un dels principals productes de la costa benicarlanda: el polp pescat a caduf, una modalitat de pesca que selecciona els millors exemplars i atorga al producte una major qualitat.

La iniciativa ha tingut de nou una gran acollida entre els bars i restaurants de la ciutat, que serviran pinxos elaborats amb el polp com a ingredient principal. La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha afirmat que «Benicarló és un referent dins del món de la gastronomia i estes jornades ho demostren». A més, també ha volgut destacar que «l'objectiu d'aquestes jornades és que la gent puga gaudir de les meravelles que els nostres restauradors preparen amb un dels nostres principals productes».


Per: Redacció

Foto: Cedida