Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Benicarló es prepara per a la cursa 10k del 8 d’abril

La Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme Baix Maestrat han iniciat els preparatius per a l’organització de la cursa 10k que es disputarà pels carrers de la ciutat el proper 8 d’abril. La principal novetat de la cursa serà el canvi en el recorregut, que passarà pel centre i per la zona marítima

Etiquetes   esports, running, benicarlo, baix maestrat

Publicat el20/3/2018

Benicarló es prepara per a la cursa 10k del 8 d’abril | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El proper 8 d’abril tindrà lloc a Benicarló la quarta edició de la Cursa 10k, emmarcada dins del Circuit de Curses Populars que la Regidoria d’Esports va posar en marxa fa tres anys amb l’objectiu d’obrir la pràctica de l’esport a tota la ciutadania. La cursa tindrà un recorregut urbà, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme, per tal de facilitar la logística als esportistes que hi participaran i també per poder organitzar millor l’entrega de trofeus. Com en els anys anteriors, hi haurà quatre categories: sub23, sènior (fins a 39 anys), veterà A (de 40 a 49 anys) i veterà B (a partir de 50 anys).

El regidor d’Esports, Carlos Flos, i el president del Club d’Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, han presentat les principals novetats de la cursa, que enguany se centren en el canvi de recorregut. «Fins ara -ha explicat el regidor-, plantejàvem dos voltes a un circuit urbà i enguany, per allò de donar-li un nou al·licient a la prova, hem marcat un circuit que passa pel centre de Benicarló i que recorrerà també la zona del port i del passeig». «A més -ha recordat Carlos Flos-, hem previst, com ja vam fer l’any passat, un premi especial per a aquells corredors que superen el rècord actual de la prova, que està en 32 minuts i 59 segons en categoria masculina i 37 minuts i 46 segons en categoria femenina». A més, hi haurà sorteig de regals per a aquells que participen amb la samarreta oficial de la prova i una sessió de cubbá en acabar la cursa.

Carlos Flos ha destacat que amb les novetats d’enguany «hem volgut donar-li un valor afegit a la cursa i incorporar nous al·licients per als atletes». «Cuidar i mimar els esportistes és un dels nostres màxims objectius», ha remarcat el regidor, que ha assenyalat també que «la cursa, per les dates en què se situa, busca no només el públic de les nostres comarques més properes, sinó també els turistes als qui els agrada l’esport i que venen a passar les vacances de Setmana Santa a casa nostra».

Per la seua banda, Gerardo Serrat ha fet una crida a la participació i ha recordat que ja són més de 100 els atletes que s’han inscrit a la prova. «Aquestes xifres quan encara falten tres setmanes per a la cursa -ha dit Serrat- , ens auguren una alta participació».

Tant el regidor com el president del Club d’Atletisme han volgut agrair el treball de tota la gent que participarà en l’organització de la prova, especialment dels més de 80 voluntaris que hi col·laboraran, i han animat als corredors a inscriure’s el més prompte possible per tal de facilitar al màxim l’organització de la prova.

Les inscripcions poden realitzar-se via online a través del web hj-crono.es o via presencial a Evasión Esports, Piscina Municipal o Decathlon Vinaròs.

comparteix-ho