butlletí EbreActiu

CAT | ES


Benicarló dona suport al sector turístic i reforça el missatge de destinació segura

S’estan elaborant una sèrie de vídeos promocionals protagonitzats per empreses del sector de la nàutica, la restauració o els allotjaments turístics. Per a aquest estiu s’apostarà per experiències turístiques i per activitats a l’aire lliure

Etiquetes   turisme, benicarlo, baix maestrat, covid19

Publicat el19/5/2020

Benicarló dona suport al sector turístic i reforça el missatge de destinació segura | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benicarló ha iniciat una campanya de suport a les empreses turístiques de la ciutat per tal de posar en valor les potencialitats del sector i reforçar el missatge que Benicarló és una destinació turística segura. Així ho ha explicat la regidora de Turisme, Isabel Cardona, en una roda de premsa telemàtica en la qual s'ha mostrat convençuda que «el sector turístic de Benicarló té una sortida esperançadora, en el sentit que som una destinació de segones residències, amb poques aglomeracions i amb una gran oferta d'espais naturals i culturals».

El Departament de Turisme ha hagut de reorientar la seua estratègia a causa de la crisi sanitària, així que els objectius es concentraran en promocionar les empreses que conformen el sector turístic benicarlando, ja siga en l'àmbit de la restauració, la nàutica o els allotjaments turístics, i en vendre'ns també com a destinació turística.

Amb aquest replantejament de base, el Departament ha encarregat l'elaboració d'un total de 14 vídeos promocionals que ja han començat a moure's per les xarxes socials institucionals i que pretenen donar visibilitat a totes les persones que treballen per mantindre viu un sector fonamental per a l'economia de Benicarló.

També s'ha produït un vídeo sobre la reactivació del sector de la restauració, una de les potes fonamentals de l'estratègia turística de Benicarló.

De cara a l'estiu, la regidora ha assenyalat que «estem apostant per la continuïtat de les experiències turístiques» i ha anunciat que «donarem especial suport a aquelles activitats que s'organitzen a l'aire lliure».

Sobre les platges, Cardona ha constatat que «ara mateix estan netes» però ha remarcat que «fins que no tinguem els protocols concrets per part de les autoritats sanitàries no podrem saber quan ni com podrem obrir-les».Per: Redacció

comparteix-ho