Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Benicarló arranca la Campanya Esportiva d’Hivern i el programa d’Esport Escolar

Es continuarà oferint el programa d’assessorament i prescripció d’exercici físic Viu Actiu

Etiquetes   esports, benicarlo, baix maestrat

Publicat el7/8/2018

Benicarló arranca la Campanya Esportiva d’Hivern i el programa d’Esport Escolar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...La Campanya Esportiva d’Hivern i el programa d’Esport Escolar de Benicarló (Baix Maestrat), incorporen per al proper curs una llarga llista d’esports i activitats per a tots els gustos i edats. Com ja es va fer l’any passat, s’amplia l’oferta d’esports als centres d’educació secundària i també els horaris per a les activitats destinades a xiquets de 3 a 5 anys. Les preinscripcions es poden formalitzar en línia o de manera presencial.

La Regidoria d’Esports ha presentat un any més una amplíssima oferta d’activitats dins de la Campanya Esportiva d’Hivern que inclou propostes esportives per a totes les edats: des de les activitats fisicoesportives per a persones adultes fins a les activitats aquàtiques de la Piscina Municipal, esdeveniments i competicions puntuals, un complet programa de formació i la ja consolidada campanya d’Esport Escolar per als alumnes de primària i secundària.

El regidor d’Esports de Benicarló, Carlos Flos, ha explicat que «la bona acollida que va tindre l’any passat la inscripció telemàtica ens anima a continuar per aquest camí» i ha subratllat que «d’aquesta manera donem resposta a la demanda que veníem arrossegant en els darrers cursos, oferint un termini ampli de preinscripció que també reduirà el nombre d’incidències».

Les activitats fisicoesportives inclouen gimnàstica de manteniment, pilates, activitat física adaptada, gimnàstica per a la tercera edat, ioga, aeròbic, pilates, tai-txi, box-pump i, com a novetat, s’inclou també el kangoo, una activitat aeròbica amb nombrosos beneficis per a la salut.

Pel que fa a l’Esport Escolar, aquest curs que ve continuaran les activitats per als estudiants de secundària. A banda de clàssics com gimnàstica rítmica, futbol sala, bàsquet o handbol, els alumnes podran inscriure’s a esports alternatius (hoquei, patinatge, volei, rugbi, esgrima o colpbol, etc.) i a esports de fitness i salut (cardiobox, bodypump, ioga, pilates, etc.).

Respecte al programa d’assessorament i prescripció d’exercici físic Viu Actiu, continuarà oferint-se per a aquelles persones que ho necessiten i es crearà un programa paral·lel, Esport Viu, que farà un seguiment a aquelles persones que ja han participat durant un any al Viu Actiu i que volen continuar practicant exercici físic.

Per a la Campanya Esportiva d’Hivern, les preinscripcions es podran formalitzar a través del web www.esportsbenicarlo.com a partir del 13 d’agost i fins al 14 de setembre. A més, aquelles persones que desitgen realitzar les preinscripcions de manera presencial podran fer-ho del 10 al 14 de setembre al carrer del Doctor Fléming, 19.

Per al programa d’Esport Escolar, les preinscripcions ja es poden realitzar a través del web www.esportsbenicarlo.com fins al 14 de setembre. Les persones que vulguen formalitzar les preinscripcions de manera presencial ho podran fer del 10 al 14 de setembre als centres educatius.

comparteix-ho