suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Benicarló aposta per una programació de Nadal per a tots els públics

Continuen un any més Benicarlàndia i la Ruta dels Betlems, i la màgia està assegurada per a l’arribada del Pare Noel i per a la cavalcada dels Reis d’Orient

Etiquetes   vida activa, benicarlo, baix maestrat

Publicat el11/12/2023

Benicarló aposta per una programació de Nadal per a tots els públics | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Benicarló està preparada, un any més, per a unes festes de Nadal i Reis amb activitats pensades per a un públic familiar, amb protagonisme especial per als més menuts de casa. La regidora de Festes, Maria Teresa Pellicer, ha presentat un avançament de tot el que es durà a terme al voltant del Nadal, una programació que ha qualificat d'«especial, participativa i amb un toc molt cadufer».

Un dels primers actes del programa serà la inauguració del pessebre de l'Ajuntament, el 16 de desembre, a les 17.30 hores, a la capella del Mucbe, que comptarà amb la participació de l'Orquestra 4 cordes.

Per a l'arribada del Pare Noel, organitzada per la Coordinadora de Penyes, s'han previst nombroses activitats (jocs, xocolatada popular i cercavila), així com una recollida solidària de joguines al matí.

Benicarlàndia continuarà sent un dels clàssics del Nadal, que es durà a terme del 27 al 29 de desembre en horaris de matí i de vesprada a les pistes annexes del Pavelló Poliesportiu, amb tot tipus d'activitats per als més menuts de casa.

Per a l'últim dia de l'any, s'ha programat una gran festa infantil, amb cotilló, balls i campanades, sense oblidar la presència de l'Home dels Nassos. I a la nit, després de la tradicional cursa de Sant Silvestre, hi haurà festa especial de Cap d'Any al Pavelló Poliesportiu, amb la presència de DJ locals.

Finalment, l'arribada dels Reis d'Orient, amb el Port com a escenari central, començarà a les 18.00 hores i continuarà amb la cavalcada de Ses Majestats fins a l'Ajuntament, amb la participació de la Colla de Gegants i Cabuts i la Colla de Dolçainers.

I, com cada any, la PequeRecollida Solidària, que arriba a la desena edició (16 de desembre), l'Estel del Collet (16 i 17 de desembre), audicions a càrrec de l'alumnat de l'Escola de Música Ciutat de Benicarló, concerts a càrrecs de les corals, teatre familiar (28 de desembre i 4 de gener) o torneig d'escacs (23 de desembre).

La regidora ha insistit en què «hem preparat aquesta programació amb tota la il·lusió» i ha agraït el treball «incansable» de la Comissió de Festes i la implicació de les entitats socials, culturals i esportives de Benicarló «per a fer del Nadal una festa participativa i oberta a tota la ciutadania».

El programa en paper es podrà recollir a partir de demà dimecres a la Tourist Info.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho