Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Benicarló aposta per mantindre la Festa de la Carxofa amb totes les mesures de seguretat

La Festa de la Carxofa començarà amb les Jornades del Pinxo, que tindran lloc del 14 al 30 de gener en 27 restaurants i bars de la ciutat. Tots els actes previstos estaran subjectes a les normatives de seguretat vigents en cada moment

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, benicarlo, de la terra, carxofa, baix maestrat

Publicat el10/1/2022

Benicarló aposta per mantindre la Festa de la Carxofa amb totes les mesures de seguretat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La presentació ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament de Benicarló


L’Ajuntament de Benicarló no renuncia a la promoció del seu producte estrella i ha presentat avui la XXIX Festa de la Carxofa, una edició que mantindrà els actes centrals de la Festa, respectant sempre els protocols d’higiene i seguretat que dicten les autoritats sanitàries en cada moment.

Així ho han explicat avui les regidores de Turisme i Agricultura encarregades d’organitzar la festa, Isabel Cardona i Inma Díaz respectivament, i els representants de l’associació Benicarló Restauració Iván Alemán i Anay Bueno. Els quatre han insistit en què «la prioritat en tots i cadascun dels actes serà la seguretat» i han avançat que «els detalls del programa s’aniran concretant a mesura que s’aproximen les dates per tal d’adaptar-los al màxim a la situació vigent».

El tret de sortida a la Festa el donaran les Jornades del Pinxo, que se celebraran del 14 al 30 de gener en 27 restaurants i bars de Benicarló, amb propostes molt diferents on es barrejaran els sabors més locals amb altres d’internacionals, opcions vegetarianes i carnívores, pinxos de mar i de terra... Una enorme varietat de propostes que s’ha distribuït en tres rutes diferents que permetran tastar-les i disfrutar-les totes. El preu dels pinxos serà de 3 euros amb la beguda a part i serà necessari presentar el passaport covid per a accedir als bars i restaurants.

Com a avantsala de les jornades, aquest dijous 13 de gener tindrà lloc una degustació al Magatzem de la Mar, que mantindrà el format take away (per emportar) i amb aforament controlat, tal i com es va fer en les Jornades del Polp. Per a assistir, caldrà adquirir un tiquet al mateix Magatzem de la Mar o en el web www.benicarloevents.com que estarà disponible en les properes hores.

Com en anys anteriors, les persones que participen en les Jornades del Pinxo optaran a diversos premis gràcies al PinxoPort, un carnet on es podran registrar totes les degustacions de pinxos i que, una vegada complet, permetrà participar en el sorteig de diferents premis: degustació de menús de carxofa, vals per a bescanviar al Mercat de Benicarló o als establiments que formen part de la Unió de Comerços.

El PinxoPort completat es podrà entregar a la Tourist Info o a l’últim bar o restaurant on s’haja fet la degustació.


Per: Redacció

Fotos: Cedida

comparteix-ho