Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Benaiges i Burgés guanyadors de la 4a cursa nocturna dels Cocons de Tivenys

La 4a cursa nocturna dels Cocons va acollir enguany la Copa Terres de l’Ebre, amb 130 participants. Els guanyadors en categoria absoluta van ser, en homes Josep Benaiges (TR Cabrafreixet del Perelló) i en dones Sandra Burgés (Trail Roquetes).

Etiquetes   curses de muntanya, tivenys, trailrunning

Publicat el14/7/2015

Tivenys va acollir la 4a cursa nocturna dels Cocons, la catorzena del circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre i que enguany també era Copa Terres de l'Ebre. La sortida als 130 participants es va donar a les 21.30 h. amb les darreres llums del dia recorrent inicialment els carrers del poble, passant a tocar del cementiri i l'ermita de la Mare de Déu del Carme, seguir per camins agrícoles pel mig de camps d'oliveres i per senders pel vessant SO de la serra de Cardó recorrent un total de 23 Km amb 1.100 metres de desnivell positiu.

El primer creuar l'arc d'arribada va ser Josep Benaiges del TR Cabrafreixet del Perelló (2:03:21), que amb aquesta victòria manté el lideratge del circuit de curses de les Terres de l'Ebre. El segon classificat absolut masculí va ser Albert Giné del Trail Roquetes (2:04:45) seguit de Pau Vila del Team Flowers Lo Corriol (2:04:47). 

Benaiges i Burgés guanyadors de la 4a cursa nocturna dels Cocons de Tivenys | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...podi absolut masculí de la 4a cursa nocturna dels Cocons (Tivenys)


En dones, la primera classificada va ser Sandra Burgés del Trail Roquetes (2:29:28), seguida d'Elena Ferreres de l'UEC Tortosa (2:47:51) i Marta Paulino del Montbike Amposta (2:54:37).

Benaiges i Burgés guanyadors de la 4a cursa nocturna dels Cocons de Tivenys | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...podi absolut femení de la 4a cursa nocturna dels Cocons (Tivenys)


Quinze minuts després de la cursa es va donar la sortida a la cursa júnior, amb 8 participants, i la marxa amb 150 participants, que tenien per davant un recorregut de 13,5 Km amb 420 metres de desnivell positiu. Els guanyadors de la cursa júnior van ser Youssef Abaghad de l'UEC Tortosa (1:07:58) i Maite Doliu (1:39:57).

Benaiges i Burgés guanyadors de la 4a cursa nocturna dels Cocons de Tivenys | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...sortida de la 4a cursa nocturna dels Cocons (Tivenys)


Teniu més imatges de la 4a cursa nocturna dels Cocons de Tivenys al facebook d'EbreActiu.cat