Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/1/2022#) AND (caducitat>=#10/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

«Batalla monumental» triarà aquest dijous el nou monument favorit de Catalunya

L’última batalla enfrontarà el castell de Montsoriu, el recinte emmurallat de Montblanc, el Palau de la Música Catalana, la Cartoixa d’Escaladei i el Poble Vell de Corbera d’Ebre

Etiquetes   turisme, terra alta, poble vell corbera, corbera ebre, priorat,escaladei,cartoixa escaladei

Publicat el17/2/2022

«Batalla monumental» triarà aquest dijous el nou monument favorit de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Poble Vell de Corbera d’Ebre


Avui dijous arriba la segona gran final del programa de TV3 "Batalla monumental", que posarà cara a cara els cinc monuments finalistes d’aquesta temporada, triats per l’audiència entre els deu candidats que s’han enfrontat en les cinc batalles que s’han lliurat fins ara. La final s’emetrà en directe des de la Seu Vella de Lleida, el monument favorit de Catalunya de la primera edició del programa. Durant l’emissió en directe, presentada per Roger de Gràcia, les dues reporteres del programa, Candela Figueras i Laia Fontàn, exposaran els arguments a favor de cada monument, acompanyades de convidats i experts que ajudaran l’audiència a prendre la decisió final.

Entre les cares conegudes que donaran suport a cada monument, hi participaran la periodista Xantal Llavina, que defensarà el castell de Montsoriu; el periodista Sergi Andreu, que donarà suport a les muralles de Montblanc; el compositor i director Pedro Pardo, al costat del Palau de la Música Catalana; la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras, amb la cartoixa d’Escaladei, i el presentador i periodista Eloi Vila, amb el Poble Vell de Corbera d’Ebre. Cada un es posarà al costat del monument amb el qual està vinculat per mirar de decantar les votacions del públic, que tornarà a tenir l’última paraula a l’hora de triar el monument favorit mitjançant l’aplicació de TV3 i de la web del programa a tv3.cat/batalla durant l’emissió del programa.

Durant l’emissió en directe, que començarà a les 22.45 h, l’audiència podrà votar a través de l’aplicació de TV3 i de la web del programa a tv3.cat/batalla, des d’on s’accedirà a un entorn per poder fer la votació. Des de Lleida, Roger de Gràcia anunciarà l’inici de les dues rondes de votacions i anirà seguint en directe l’evolució fins a saber-ne el guanyador.


Font: CCMA

Foto: EbreActiu