Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/2/2022#) AND (caducitat>=#10/2/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

«Batalla monumental»: el Poble Vell de Corbera d’Ebre, nou monument favorit de Catalunya

Ha superat les muralles de Montblanc al duel final del programa, amb el 53% dels vots dels espectadors. La final s’ha celebrat en directe des de la Seu Vella de Lleida

Etiquetes   turisme, turisme cultural, memoria historica, batalla ebre, corbera ebre, terra alta, poble vell corbera,

Publicat el18/2/2022

«Batalla monumental»: el Poble Vell de Corbera d’Ebre, nou monument favorit de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ahir dijous a la nit, el programa "Batalla monumental" va virue una final plena d’emoció per descobrir quin dels cinc monuments finalistes es convertiria en el guanyador de la segona temporada, presentada per Roger de Gràcia, amb les reporteres Candela Figueras i Laia Fontàn.

Finalment, el Poble Vell de Corbera d’Ebre es va imposar al duel definitiu entre els dos últims finalistes, amb un 53% dels vots, a les muralles de Montblanc, que van quedar en segona posició. El tercer lloc ha estat per al castell de Montsoriu. Aquests han estat els tres candidats amb més vots que han passat a la segona ronda, que ha proclamat el guanyador. Fins a la primera ronda han arribat la cartoixa d’Escaladei i el Palau de la Música Catalana, que han quedat en quarta i cinquena posició respectivament. El total de vots que ha rebut cada monument ha estat resultat de les votacions acumulades durant tota l’emissió, i s’ha anat recalculant els percentatges segons els que quedaven eliminats. L’audiència va emetre 50.000 vots durant tota la nit.

La vetllada s’ha viscut en directe des de la Seu Vella de Lleida, amb la participació de cares conegudes que han donat suport als finalistes i han exposat els seus arguments per ajudar l’audiència a prendre la decisió final. La periodista Xantal Llavina ha defensat el castell de Montsoriu; el periodista Sergi Andreu, les muralles de Montblanc; el compositor i director Pedro Pardo, el Palau de la Música Catalana; la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras, la cartoixa d’Escaladei, i el presentador i periodista Eloi Vila, el Poble Vell de Corbera d’Ebre. Un cop proclamat el guanyador, Eloi Vila ha rebut el trofeu de mans de la periodista Mari Pau Huguet, en representació de la Seu Vella de Lleida, el monument favorit de la primera edició de "Batalla monumental".


Per: TV3

Foto: EbreActiu