Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Bandera Blava onejarà aquest estiu a totes les platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu i del Torn han renovat aquest distintiu de prestigi internacional; i la platja de l’Almadrava l’ha recuperat

Etiquetes   turisme, platges, vandellos, hospitalet infant, bandera blava, temporada estiu,

Publicat el13/5/2022

La Bandera Blava onejarà aquest estiu a totes les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... A la platja de l’Almadrava tornarà a onejar la Bandera Blava


Totes les platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han aconseguit el guardó de Bandera Blava 2022, que reconeix internacionalment la seva qualitat i els seus serveis. En concret, les platges de l'Arenal, de la Punta del Riu i del Torn l'han renovat; i la platja de l'Almadrava, l'ha aconseguit recuperar. Es tracta d’un distintiu que atorga anualment el Jurat Internacional de la Foundation for Environmental Education (FEE), amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a l'Estat espanyol.

Aquest guardó, reconegut a escala internacional i que s'atorga en 47 països, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental. Així mateix, la qualitat de l'aigua de bany ha d'haver obtingut la classificació Excel·lent que estableix la Directiva 2006/7/CE, que regula la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

La qualitat màxima excel·lent a les zones de bany és el resultat de les adequades mesures de gestió d'aquestes zones, del bon funcionament dels sistemes de sanejament i de les mesures de control i inspecció del medi.

A Catalunya, aquest 2022 han estat guardonades un total de 94 platges, 36 de les quals corresponen a la demarcació de Tarragona (26 de la Costa Daurada i 10 de les Terres de l'Ebre).

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és l'únic municipi tarragoní que ha guanyat enguany una Bandera Blava, la de la platja de l'Almadrava, que s'afegeix a les altres tres platges del municipi que ja tenia.

La regidora de Turisme, María José Gómez, ha manifestat la seva satisfacció pel fet totes les platges del municipi hagin estat guardonades: “És una bona notícia, que suposa un reconeixement a la feina feta durant tot l'any i al compromís de l'Ajuntament amb el medi ambient i la sostenibilitat; i que posa en valor la nostra destinació turística".


Per: Redacció

Foto: Cedida