CAT | ES
D’aquesta manera, en aquesta onzena edició de les jornades, s’ha tornat a aconseguir desestacionalitzar una mica més la temporada turística a la població i mantenir un bon volum de negoci a l’hostaleria just després de les Festes Majors de la Candelera
Etiquetes vida activa, galeres, gastronomia, ametlla de mar, terres ebre, jornades gastronomiques
Publicat el19/3/2024
Les Jornades Gastronòmiques de la Galera es van tancar a l'Ametlla de Mar amb un total de 1800 menús servits entre tots els restaurants participants. Aquesta xifra, tot i ser un pèl inferior a la de l'edició anterior, ha fet millorar els registres de tots els participants, ja que aquest any hi prenien part vuit restaurants, dos menys que l'any anterior.
D'aquesta manera, en aquesta onzena edició de les jornades, s'ha tornat a aconseguir desestacionalitzar una mica més la temporada turística a la població i mantenir un bon volum de negoci a l'hostaleria just després de les Festes Majors de la Candelera.
A més, s'ha tornat a posar de manifest el gran valor que té el producte de la galera tant dins del municipi com del territori, ja que recordem que en aquestes jornades també hi participaven els municipis de l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar. Eva Garcia, tècnica de la regidoria de Turisme i Comerç, en destaca aquesta vessant.
Ja finalitzades les Jornades Gastronòmiques de la Galera, el proper 26 d'abril començaran les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina, que s'allargaran fins al 5 de maig.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: