Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/25/2022#) AND (caducitat>=#1/25/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Baix Ebre Avant convoca representants institucionals i empresaris turístics per consolidar l’oferta cicloturística

L’estació de Benifallet de la Via Verda de la Val de Zafán acull aquest dijous 4 d’octubre una sessió de treball conjunta

Etiquetes   turisme, cicloturisme, baix ebre, via verda

Publicat el3/10/2018

Baix Ebre Avant convoca representants institucionals i empresaris turístics per consolidar l’oferta cicloturística | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Baix Ebre Avant organitza una sessió de networking per al foment del cicloturisme, que tindrà lloc el 4 d’octubre a l’Estació de Benifallet. Es tracta d’una taula de treball on es donaran a conèixer als empresaris que hi participin algunes de les actuacions que s’estan desenvolupant al territori, en l’àmbit públic i privat, i a partir d’aquí, la importància de la cooperació territorial.

En aquesta jornada es presentarà la recent creada Associació Via Verda Val de Zafán, que aplega una vintena d’empresaris de les comarques catalanes i aragoneses per on transcorre aquesta via cicloturística. El director de l’Hotel SB Corona de Tortosa, Josep Rodrigo, presentarà les reformes realitzades recentment en aquest allotjament per adaptar-lo a les demandes dels cicloturistes i l’agència de viatges Royal Ibèria exposarà un estudi que ha fet sobre la desestacionalització.

També en aquesta jornada, Tortosa Turisme presentarà les rutes cicloturistes que ha creat al municipi i el consultor Santi López exposarà una ponència sobre la cooperació com a eina clau per al desenvolupament d’un territori.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.