Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Baix Ebre Avant assessorarà empreses turístiques per consolidar el cicloturisme a les Terres de l'Ebre

Amb aquesta acció es pretén contribuir a reactivar l’economia i crear llocs d’ocupació aprofitant les característiques idònies que presenta el territori per a la pràctica cicloturista

Etiquetes   turisme, cicloturisme, baix ebre, terres ebre

Publicat el29/8/2018

Baix Ebre Avant assessorarà empreses turístiques per consolidar el cicloturisme a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Via Verda al seu pas per Xerta (Baix Ebre)


El Consell Comarcal del Baix Ebre iniciarà aquest mes de setembre un programa d’assessorament individualitzat adreçat a empreses turístiques amb l’objectiu d’adaptar els serveis que presten als requeriments que demana el públic cicloturista.

Aquesta iniciativa forma part del pla de desenvolupament turístic en base al cicloturisme, que es duu a terme des de fa alguns anys a través del projecte Baix Ebre Avant per convertir el Baix Ebre i, en general, les Terres l’Ebre en una destinació cicloturística de primer ordre. Una acció que pretén contribuir a reactivar l’economia i crear llocs d’ocupació aprofitant les característiques idònies que presenta el territori per a la pràctica cicloturista.

En els darrers anys, des de Baix Ebre Avant, s’ha promogut la creació de productes específics, que s’han començat a promocionar en mercats internacionals, però no obstant això l’adaptació de les empreses a les demandes concretes dels cicloturistes també és un element clau per millorar el posicionament de les Terres de l’Ebre com a destinació cicloturista.

L’assessorament individualitzat anirà a càrrec de DCB Turisme i Desenvolupament Local i l’equip tècnic de Baix Ebre Avant i consistirà en una anàlisi sobre diversos aspectes empresarials relacionats amb el posicionament envers el cicloturisme: ubicació, instal·lacions, serveis, personal d’atenció al públic i canals de comunicació, entre d’altres. També es farà una sessió de treball amb els responsables de cada empresa i se’ls hi lliurarà al final un informe amb les propostes d’adequació i millora que haurien de fer per ser competitius en aquest sector.

Les empreses turístiques interessades a participar en aquesta iniciativa poder fer la preinscripció al web del Consell Comarcal del Baix Ebre (www.baixebre.cat) o a la del projecte Baix Ebre Avant (www.baixebreavant.cat).

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.Benifallet, un paisatge que enamora