Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'aventurer Albert Bosch inaugurarà la II Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre

Bosch impatirà la conferència «De l’Everest al Delta», amb la que es donarà el tret de sortida a tot un cap de setmana d’activitats ecoturístiques al Delta

Etiquetes   turisme, ecoturisme, delta ebre, parc natural delta ebre

Publicat el26/2/2020

L’aventurer Albert Bosch inaugurarà la II Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'aventurer, emprenedor i escriptor Albert Bosch serà el conferenciant principal de la II Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre, esdeveniment que organitza Delta de l'Ebre Turisme i que tindrà lloc durant els dies 6, 7 i 8 de març.

El divendres 6 de març, Bosch serà l'encarregat d'inaugurar la II Festa de l'Ecoturisme i tot seguit impartirà la conferència «De l'Everest al Delta». Serà a les 18 h a l'auditori municipal de Sant Jaume d'Enveja.

Entre moltes altres aventures, Bosch ha creuat l'Antàrtida sense assistència des de la costa fins al Pol Sud (1.152Km. – 98% en solitari); ha completat el projecte ‘7 Cims' (Escalar la muntanya més alta de cada continent, amb l'Everest com a punt final); ha participat en 9 Dakars (2 en moto i 7 en cotxe), on l'any 2015 es va convertir en el primer pilot de la història en participar amb un cotxe sense gasolina (100% elèctric); és corredor habitual d'Ultra Maratons, i ha fet més de 100 curses o reptes de diferents disciplines d'esports extrems.


Per: Redacció

Foto: albertbosch.info