Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'atleta roquetenc Joan Ventura participa en la mítica Spine Race

La cursa, de 428 km, transcorre per un dels senders més llargs i difícils del Regne Unit, el Pennine Way. Ventura va acabar 18è de la general, amb un total de 121 hores

Etiquetes   activitats outdoor, ultratrail, roquetes

Publicat el28/6/2021

L’atleta roquetenc Joan Ventura participa en la mítica Spine Race | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'atleta ultrafondista i entrenador roquetenc Joan Ventura, va finalitzar aquest passat dijous 24 de juny la mítica Spine Race en la seva versió d'estiu, una cursa de 428 km que transcorre per un dels senders més llargs i difícils del Regne Unit, el Pennine Way. Aquest sender va des de la població d'Edale fins a Kirk Yetholm, frontera amb Escòcia. La cursa conclou tocant la icònica paret del Border Hotel Kirk Yelthom.

La Spine Race és una cursa amb autosuficiència, sense marcatge i amb només 5 avituallaments. Hi van participar un total de 100 atletes, dels quals només la meitat van acabar la prova. Una de les dificultats més grans, a part de la distància, era saber gestionar els sobtats canvis de temperatura entre el dia (calor) i la nit (temperatures prop de zero graus o sota zero), amb ràfegues fortes de vent i moments de pluja.

Ventura va acabar 18è de la general, amb un total de 121 hores. Com a motiu solidari va demanar a totes les persones que van seguir la seva participació a l'esdeveniment que podien fer una donació a Creu Roja per als nens i joves amb dificultat social i per l'Associació contra el Càncer.


Per: Redacció

Foto: Cedida