Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L’Associació d’Afectats per la Mosca Negra reclama a la CHE que faciliti el primer tractament de l’any contra la plaga

L’entitat recorda que, atès que la plaga té el seu origen al riu i que la CHE n’és la titular, aquest organisme hauria d’ocupar-se de no causar perjudicis com els de la plaga de la mosca negra si es deixa sense control i tractament

Etiquetes   natura entorn, mosca negra, riu ebre, terres ebre

Publicat el5/2/2021

L’Associació d’Afectats per la Mosca Negra reclama a la CHE que faciliti el primer tractament de l’any contra la plaga | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El riu Ebre al seu pas per Xerta


L’Associació d’Afectats per la Mosca Negra a les Terres de l’Ebre ha reclamat a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) que faciliti el primer tractament per prevenir la plaga de la mosca negra que es va haver d’ajornar l’última setmana de gener pel mal temps i una avaria dels equips. L’entitat ha lamentat en un comunicat que els "interessos d’Endesa" i la seva capacitat de regular els cabals del tram final de l’Ebre estigui impedint que els tècnics del Copate puguin tornar a actuar al riu. Segons han apuntat, la companyia "respon amb excuses i evasives les reiterades peticions" que efectua la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre perquè estableixi les condicions adequades de cabal fluvial per garantir l’èxit del tractament.

"Ens sembla indignant que la salut i el benestar social, laboral i econòmic de bona part de les Terres de l’Ebre depengui dels interessos d’una empresa hidroelèctrica que gaudeix de la concessió que li ha donat la CHE. Volem recordar que, atès que la plaga té el seu origen al riu i que la CHE n’és la titular, aquest organisme hauria d’ocupar-se de no causar perjudicis com els de la plaga de la mosca negra si es deixa sense control i tractament".


Per: ACN

Fotos: EbreActiu