Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/19/2022#) AND (caducitat>=#8/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ascó reforça la seva promoció turística

Tres grans touroperadors comencen a promoure Ascó com a alternativa turística. Professionals del sector i l’actor William Miller recorren l’Ebre a bord de Lo Roget i visiten els casc antic durant la seva visita a Ascó

Etiquetes   turisme, asco, ribera ebre, terres ebre, turisme aventura

Publicat el23/5/2019

Ascó reforça la seva promoció turística | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El riu Ebre al seu pas per Ascó


El nom d'Ascó ha entrat amb força dins dels grans circuits turístics, de la mà de tres importants touroperadors que han començat a promocionar la vila com una alternativa turística diferent de l'habitual de sol i platja. Es tracta de Thomas Cook Ibersol, TUI Espanya Costa Daurada i Jet2, els responsables dels quals veuen Ascó com una singular destinació ecoturística, sostenible i d'esports d'aventura.

Així ho van posar de manifest aquest passat dimarts membres d'aquestes companyies, en el transcurs d'una visita que han realitzat a Ascó per conèixer en primera persona les oportunitats que ofereix el pack turístic denominat ‘Descobreix Ascó', que incideix en el mercat majoritari de la Costa Daurada. Els representants dels touroperadors, als quals s'ha sumat l'actor William Miller, han estat rebuts per l'alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda, qui els ha agraït la seva aposta per la població asconenca com una opció turística diferent, amb un valor natural i històric molt rellevant.

L'expedició turística que ha visitat Ascó estava integrada per una quinzena de persones, entre les quals hi havia, a part de responsables del tres touroperadors esmentats, professionals de diversos àmbits del sector turístic, incloent-hi el director del Club BTT Dirt Factory UK, Ian Wheeler, qui està especialment interessat a mostrar Ascó i els seus voltants a través de l'esport en bicicleta.


Passeig pel riu a bord de Lo Roget

L'itinerari del grup va arrencar amb un agradable passeig pel riu Ebre, a bord del llaüt Lo Roget. Més tard, els membres de la delegació turística van recorrer en bicicleta elèctrica els carrers i places més emblemàtiques d'Ascó. La visita va estar coordinada per Mandy Lloyd, empresària especialitzada en promoció turística que, per encàrrec de l'Ajuntament, i després d'adjudicar-se el plec pertinent, lidera la promoció del paquet ‘Descobreix Ascó' al mercat majoritari de la Costa Daurada. “La gent vol experiències diferents, a part de costa. I Ascó té un gran potencial com a alternativa ecoturística i d'aventura”, ha remarcat Lloyd.

La mateixa opinió expressava la responsable d'Excursions de Thomas Cook Ibersol, Sandra Linyà, qui ha subratllat que “els turistes de la costa cada cop més volen altres experiències, conèixer racons de Catalunya que són molt atractius, com és el cas d'Ascó. En definitiva, un turisme més ecològic i d'interior. Per això, estem convençuts de les possibilitats d'Ascó i volem promocionar-les”.


Ascó reforça la seva promoció turística | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El llaüt Lo Roget davant de la façana fluvial d'Ascó 


Suport de l'actor William Miller

L'actor William Miller ha dit que està compromès amb la promoció d'espais singulars de la demarcació de Tarragona. “M'agrada ser ambaixador de la meva terra. He donat suport a llocs com Espluga, Montblanc, Prades o Poblet, i ara he volgut fer el mateix amb Ascó. Té un ecosistema meravellós i veig moltes possibilitats per promoure un turisme diferent”, ha declarat Miller, qui combina les seves aparicions a ‘Cuéntame' amb diversos projectes, com la cinquena temporada de ‘Los 100', que s'acaba d'estrenar a Netflix Espanya, i està pendent de tancar un nou treball, també per a Netflix, als Estats Units.

L'alcalde d'Ascó ha recordat que l'Ajuntament va aprovar el paquet turístic ‘Descobreix Ascó' amb l'objectiu de “donar a conèixer tot el patrimoni històric i natural, així com la preservació de la cultura que hem fet tota aquesta legislatura, en la qual hem posat en valor el riu, la llacuna i acabem de restaurar el nostre emblema, el castell”.


Món Natura Delta de l’Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l’Ebre