suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'arrossegament comença l'aturada biològica anual per regenerar els caladors

L’Ametlla de Mar és dels pocs llocs de l’Estat on la veda dura dos mesos, en comptes d’un

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, ametlla mar

Publicat el4/5/2018

L’arrossegament comença l’aturada biològica anual per regenerar els caladors | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Fins a final de juliol, la flota d’arrossegament de la Cala romandrà amarrada al port


Les embarcacions de l'arrossegament de l'Ametlla de Mar han començat la seva aturada biològica anual. Fins al primer de juliol, aquesta flota romandrà amarrada al port. Durant aquest període, els mariners cobraran de l'atur. En canvi, els armadors, que rebran els ajuts aprovats per l'Estat, reclamen que se'ls pagui pels dos mesos que estaran sense pescar.

Els pescadors sí que estan d'acord en la realització d'aquestes aturades biològiques que funcionen, diuen, quan es fan amb els terminis correctes perquè es puguin regenerar els caladors. Tot i que les captures fa una dècada que van a la baixa, confien que la recuperació d'espècies de cara a l'estiu i uns preus comercials permetin mantenir viu el sector.