Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/26/2022#) AND (caducitat>=#5/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L’arròs Basmati de Nomen aconsegueix el premi Best Award Or al millor packaging

Adreçada al sector retail, Nomen és la principal marca d’Arrossaires del Delta

Etiquetes   gastronomia, arros, delta ebre

Publicat el18/4/2018

L’arròs Basmati de Nomen aconsegueix el premi Best Award Or al millor packaging | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La nova identitat visual dels arrossos Thai i Basmati de Nomen


Nomen proposa una experiència culinària amb arrossos d’una autenticitat oriental expressada fins i tot en el seu nou packaging. Amb les varietats Thai i Basmati, la principal marca d’Arrossaires del Delta adreçada al sector retail, pretén atraure un públic amant de l’exòtic per mitjà de la seva nova identitat visual. Més moderna i cridanera, permetent una ràpida identificació del producte i de la marca, i facilitant la diferenciació respecte a la resta. El nou disseny és fruit de mesos de treball en equip juntament amb Carrots, empresa especialitzada en disseny i creativitat.

La seva aposta pel canvi li ha valgut el reconeixement del sector. L’envàs de la varietat Basmati ha estat guardonat amb el premi Best Award Or al millor packaging en la modalitat de branding. Són els únics premis del màrqueting alimentari que es concedeixen a Espanya i que convoca anualment Edicions i Estudis, empresa editora de les publicacions IPMARK, DA / Retail i Restauració News. Els Best Awards, que cada any alternen la seva seu entre Madrid i Barcelona, coincidiran aquest cop amb la celebració d’Alimentària, coorganitzadora dels premis. La gala de lliurament tindrà lloc avui dimecres, 18 d’abril, a l’hotel NH Collection Barcelona Tower.

El grup d’alimentació Nomen, conegut pels seus arrossos i que compta amb una àmplia gamma de productes, ha renovat la imatge dels seus arrossos més exòtics: Thai i Basmati. El nou packaging deixa enrere la clàssica caixa rectangular de cartró i aposta per un envàs més lleuger, el disseny s’inspira en l’estil oriental. Així mateix, situa el logotip de la marca sobre un fons de dibuixos de colors vius que recorden l’origen i procedència dels arrossos: Thai prové de Tailàndia i Basmati de les Valls de l’Himàlaia.

Thai és un arròs aromàtic de gra llarg i fi, ric en proteïnes, minerals i vitamines. També anomenat arròs gessamí, és una varietat índica, de gust suau i notes florals, ideal per preparar amanides, saltats i plats orientals.

La varietat Basmati destaca per la seva blancor i la seva especial aroma a fruits secs com la nou. Combina amb amanides, altres arrossos i com a acompanyament per a plats de curri o orientals. Pel seu baix índex glucèmic està recomanat per a diabètics.

Amb un temps de cocció d’entre 9 a 10 minuts, aquests arrossos estan destinats a persones amb poc temps per cuinar i que volen aportar un toc exòtic i aromàtic als seus plats.