XI Jornades Gastonòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre. Del 9 de febrer al 10 de març

CAT | ES


Arriben les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i de l'Arrossejat de l'Ametlla de Mar

La Diada de l’Arrossejat, que tradicionalment s’inclou en el marc de les Jornades, enguany ha quedat suspesa a causa de la pandèmia de la Covid-19

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, ametlla de mar, terres ebre, turisme gastronomic

Publicat el5/10/2020

Arriben les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El proper divendres 9 d'octubre, l'Ametlla de Mar dona el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i de l'Arrossejat, un aparador dels productes de la llotja calera i de les tècniques culinàries dels 12 establiments de restauració que participen en aquestes jornades.

Duke Restaurant, El Pescador, Golpe de Estado al Restaurant Nàutic, La Serra, La Subhasta Espai Gastronòmic, Les Veles, Lorena, Maero, Marina Restaurant, Mestral Restaurant, Poniente i Tela Marinera, oferiran menús elaborats amb diferents variaretats de peixos de la costa i amb l'altre producte protagonista de les jornades: l'arròs. El preu dels menús oscil·la entre els 19 i els 38 euros.

La Diada de l'Arrossejat, que tradicionalment s'inclou en el marc de les Jornades, enguany ha quedat suspesa a causa de la pandèmia de la Covid-19. Malgrat això, tant els locals com els visitants podran gaudir de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i de l'Arrossejat fins el diumenge 18 d'octubre.

Podeu descarregar els menús en aquest enllaç.


Per: Redacció

document relacionat

comparteix-ho