XXIV Festa de l’Oli de la Fatarella. 8 i 9 de desembre de 2023

CAT | ES


Arriben els corredors del repte solidari Non Stop, arrela't a la vida

Encapçalats pel roquetenc Albert Giné, els atletes han recorregut, entre el 14 i el 26 de juny, els 1650 km que separen Finisterre de Roquetes

Etiquetes   activitats outdoor, solidaritat, amposta, roquetes, baix ebre, montsia, terres ebre

Publicat el28/6/2021

Arriben els corredors del repte solidari Non Stop, arrela’t a la vida | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Dissabte la tarda, els corredors van ser rebuts a Amposta, abans de l’arribada final a Roquetes


Aquest dissabte 26 de juny, Roquetes va rebre els participants del repte solidari Non Stop, arrela't a la vida, encapçalat per l'ultrafondista roquetenc Albert Giné i els corredors José Escribano, Antonio Esquinas, Isabel Pelegrina i Marc Fernández.

Finalitzava així el repte que els ha portat a recórrer, entre el 14 i el 26 de juny els 1650 km que separen el Far de Finisterre a Comillas (Galícia), fins a Roquetes, repartits en 130 km diaris corrent al matí i amb btt per la tarda.

Els fons recaptats a través del dorsal solidari aniran destinats al Projecte Emma, per a la investigació del càncer de mama i també recollir aliments per al Banc d’Aliments.


Per: Redacció

Foto: Cedida