Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Arriba la Ruta de Tapes de Primavera una experiència Gastronòmica a l'Aldea

Serà els dies 17, 18, 24 i 25 de maig

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, l aldea, baix ebre, terres ebre

Publicat el14/5/2024

Arriba la Ruta de Tapes de Primavera una experiència Gastronòmica a l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La primavera ens obsequia amb una explosió de colors i sabors, i res no ho celebra millor que la Ruta de Tapes de Primavera que arriba els dies 17, 18, 24 i 25 de maig. La Ruta de Tapes comptarà amb la participació de sis restaurants emblemàtics de la població en aquest esdeveniment culinari: Pòdium, La Llar, Societat, Les Xiques, Pescador i La Vaqueria.

Durant dos caps de setmana, els comensals tindran l'oportunitat de gaudir plenament d'una experiència gastronòmica única, explorant les creacions culinàries úniques preparades per aquesta selecció exclusiva de restaurants aldeans. Des de les 19:00 fins a les 21:00 h, els amants de la bona taula podran degustar les 6 tapes a un preu irresistible de 4 €, que inclouen una beguda a escollir entre refresc, canya o copa de vi.

Per complementar la #RDT es farà un sorteig de dos sopars per a dues persones, amb un valor total de 50 €, que se celebrarà en qualsevol dels restaurants participants. Per optar a aquest premi exclusiu, els participants han de recollir segells en tres establiments diferents i dipositar la butlleta corresponent a l'urna de l'Ajuntament de l'Aldea abans del divendres 31 de maig de 2024.

No deixeu passar l'oportunitat de descobrir els secrets culinaris de l'Aldea en aquesta Ruta de Tapes de Primavera. Marqueu les dates i prepareu-vos per a una experiència gastronòmica que us transportarà a un món de delícies primaverals.Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra AltaPer: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho