Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Arriba una nova edició de la Ribera en flor

Les rutes, que estaran disponibles durant tot el període de la floració dels fruiters, es desenvoluparan a les poblacions d’Ascó, Vinebre, Flix, Garcia, Ginestar, La Palma d’Ebre, La Serra d’Almos, Miravet, Móra la Nova i Tivissa

Etiquetes   turisme, turisme familiar, turisme natura, ribera ebre, asco

Publicat el25/2/2021

Arriba una nova edició de la Ribera en flor | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest cap de setmana, la Ribera d'Ebre donarà el tret de sortida a una nova edició de ‘La Ribera en flor'. Es tracta d'una iniciativa coordinada pel Consell Comarcal amb el suport d'ajuntaments i empreses de serveis turístics, a través de la qual es proposen activitats per gaudir de la floració dels arbres fruiters, la gastronomia i el patrimoni cultural i històric de la comarca. Enguany, les visites arrenquen amb la mobilitat reduïda pel confinament comarcal i amb la resta de mesures sanitàries establertes per les autoritats.

Entre les activitats, s'han previst passejades familiars en bicicleta, a peu i fins i tot en carro, a més de visites a espais patrimonials, tastos de vins i productes locals. Les activitats es desenvoluparan a les poblacions d'Ascó, Vinebre, Flix, Garcia, Ginestar, La Palma d'Ebre, La Serra d'Almos, Miravet, Móra la Nova i Tivissa. Les rutes estaran disponibles durant tot el període de la floració —que s'allarga fins a l'abril—, però sempre subjectes a la climatologia i els tempos de floració.

En totes les activitats es disposarà de gel hidroalcohòlic, serà obligatori l'ús de la mascareta i es farà un registre de les dades personals dels participants per poder-los contactar en cas de contagi. Si la normativa vigent permet fer algun tipus de degustació, es farà seguint les mesures de seguretat indicades. Les visites es faran en grups de sis persones amb un màxim de dues bombolles de convivència. Les activitats s'aniran adaptant a les mesures que dictamini el PROCICAT i les actualitzacions es podran consultar al web de Turisme de la Ribera d'Ebre. Els detalls de les propostes turístiques estan disponibles al fulletó de la nova edició de ‘La Ribera en flor'.


Font: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho