TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Arriba la I Jornada «Treballa al Turisme» a les Terres de l'Ebre

El dijous, 12 de març, empreses del sector turístic de la zona recolliran currículums i faran entrevistes de selecció de personal a l’Espai Ebre Km. 0, a Amposta

Etiquetes   turisme, amposta, delta ebre, terres ebre

Publicat el3/3/2020

Arriba la I Jornada «Treballa al Turisme» a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aviat s’iniciarà una nova temporada turística i, per això, el sector de l'allotjament -hotels, càmpings i apartaments- i la restauració de la província de Tarragona ha decidit organitzar la I Jornada "Treballa al Turisme" a les Terres de l’Ebre.

Es tracta d’una iniciativa, organitzada per la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), que permet conèixer a totes les persones que volen treballar al sector turístic, en un mateix espai, una quinzena d’empreses. Aquesta activitat és hereva de la celebració de les dues edicions anteriors de “Treballa al Turisme” que es van realitzar a Vila-seca. Eduard Farriol, president de la FEHT, confirma que "després del gran interès de les dues edicions anteriors, hem volgut apropar-nos també a les Terres de l’Ebre, una zona turística molt important de la nostra província, amb moltes empreses que també necessiten personal".

Així, el dijous 12 de març, de les 9 del matí a les 3 de la tarda, empreses del sector turístic de la zona recolliran currículums i faran entrevistes de selecció de personal a l'Espai Ebre Km. 0, a Amposta.

Formulari d'inscripció a la Jornada d'Amposta


Per: Redacció

Foto: Cedida