Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Arriba la 2a edició de les Jornades Gastronòmiques del Caldo a la Ràpita

Els menús gastronòmics que s’oferiran fusionen l’excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca

Etiquetes   vida activa, gastronomia, jornades gastronomiques, la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el12/4/2023

Arriba la 2a edició de les Jornades Gastronòmiques del Caldo a la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquesta setmana, arriba la segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Caldo a la Ràpita. Enguany, tenint en compte la bona rebuda de la primera edició, les jornades duraran més d'una quinzena de dies. Per tant, es podran degustar els menús que han dissenyat nou restaurants del municipi a partir del 14 d'abril i fins al dia 30 del mateix mes. Aquesta ampliació de termini permetrà promocionar durant més temps el plat típic rapitenc dels mariners i incrementar el turisme a la Ràpita.

Els menús gastronòmics que s'oferiran fusionen l'excelElència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca. Aquests permetran gaudir un dels plats mariners més emblemàtics de la Ràpita. Les jornades van néixer al 2022 davant la necessitat d'oferir el del caldo a la ciutadania per apropar-la a la tradició rapitenca a partir del plat típic que els mariners mengen dalt de la barca, des de fa molts d'anys.

“Davant l'èxit de la primera edició, tenim el compromís i la voluntat d'incloure les jornades gastronòmiques del Caldo dins del calendari gastronòmic del nostre poble”, apunta l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós. L'alcalde explica que es tracta d'unes jornades que “combinen identitat i gastronomia gràcies al saber fer dels nostres restauradors i del producte de primera qualitat de la mar de l'Ebre que els pescadors ens porten cada dia a la llotja de la Ràpita”.

Els nou establiments rapitencs que oferiran menús gastronòmics que oscil·len entre 30 i 50 euros són Can Vicent, Restaurant Llansola 1921, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Maria espai gastronòmic, marieta taperia, Can Mañá, L'Aixolet Arrosseria i Tapasanta. Consulta els menús.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho