Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Arrenca un nou curs d’Excursions en família a Alcanar

El nou curs s’enceta amb una sortida aquest diumenge 15 d’octubre

Etiquetes   Esports, Senderisme, Alcanar, Montsià

Publicat el13/10/2017

Arrenca un nou curs d’Excursions en família a Alcanar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El nou curs s’enceta amb una sortida aquest diumenge 15 d’octubre 


Aquest pròxim diumenge arrenca, novament, el programa Excursions en família, activitat organitzada conjuntament entre l’Ajuntament i l’Agrupació Excursionista d’Alcanar. Aquest nou curs s’enceta amb una sortida el diumenge que s’iniciarà al pàrquing de Rocatallada, direcció a l’N-340.

L’entitat excursionista relata l’itinerari de la sortida: "hem de travessar la carretera nacional i ho hem de fer en molt de compte. Arribem al camí que puja a la serra de la Punta, també coneguda com la Serra de la Tana. Aquí visitarem la 17a bateria de la costa catalana i seguirem cap al camí dels bandolers. Seguirem a la dreta d’aquest camí fins a l’antic Camp de Tir, on girarem a l’esquerra i pujarem pel mig del pinar que hi ha, baixant fins a la Torre del Calvo o de Gimeno. Un cop aquí, donarem la volta per seguir pel sender que va a la Torre de Morralla. Des d’aquesta girarem a l’esquerra pel camí del Camp de Tir fins a arribar a l’N-340, ens aproparem a la Fonda Vella d’Alcanar i travessarem la carretera per continuar pel camí de la Ronda- vorejant la platja- fins a tornar al pàrquing on tenim els cotxes".

La sortida està oberta a tothom i dirigida a totes les edats, es recomana portar calçat còmode, aigua i esmorzar. La sortida està coberta amb assegurança, però l’organització no es fa responsable dels danys que es puguen ocasionar.

Els participants sortiran a les 9.30 h des de l'aparcament de Roca Tallada - les Cases i l'excursió té una durada aproximada de 3 hores.

comparteix-ho