DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES


Arrenca el calendari gastronòmic 2020 de Vinaròs amb les XII Jornades de la Cuina de la Galera

Des d’avui i fins al 29 de març els xefs oferiran menús especials elaborats amb la galera acompanyada pels millors productes de proximitat

Etiquetes   productes km0, galeres, vinaros, baix maestrat

Publicat el28/2/2020

Arrenca el calendari gastronòmic 2020 de Vinaròs amb les XII Jornades de la Cuina de la Galera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


A partir d'avui comenen a Vinaròs les XII Jornades de la Cuina de la Galera, que serviran per encetar l’extensa programació gastronòmica prevista per aquest 2020. En aquesta edició participaran un total de set restaurants que una vegada més han treballat per elaborar receptes úniques aprofitant l’excel·lent qualitat de la galera i dels productes de proximitat del nostre territori.

Els menús tindran un preu únic de 29€ i totes les receptes que oferiran els restauradors, així com la ubicació dels establiments, es pot trobar a la Tourist Info a través del llibret informatiu de les jornades que s’ha editat.

A 2020 serà un any gastronòmic molt especial, perquè a banda de les tradicionals Jornades de la Cuina també es comptarà amb el Festival del Llagostí que incorporarà importants novetats per fer de Vinaròs el referent culinari del Baix Maestrat.


Calendari gastronòmic

  • Festival Gastronòmic del Llagostí - Saborea Vinaròs del 15 de maig al 21 de juny 
  • Dia Mundial de la Tapa del 18 de setembre al 4 d'octubre 
  • Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner del 18 de setembre al 18 d'octubre 
  • Jornades de la Cuina dels Arrossos del 30 d'octubre al 29 de novembre.

Per: Redacció