butlletí EbreActiu

CAT | ES


Arnes regula la zona de bany del riu Estrets i al Toll del Vidre per evitar la massificació: "Ens sembla molt correcte"

L’aparcament regulat s’ha omplert al migdia i alguns vehicles han aparcat al camí, tot i la prohibició

Etiquetes   entorn, arnes, parc natural ports, temporada estiu, turisme

Publicat el19/7/2021

Arnes regula la zona de bany del riu Estrets i al Toll del Vidre per evitar la massificació: "Ens sembla molt correcte" | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El Toll del Vidre. Imatge d’arxiu


L’Ajuntament d’Arnes (Terra Alta) ha començat a regular l’accés a la zona de bany i espais naturals del riu Estrets i al Toll del Vidre per evitar la massificació d’aquest entorn del Parc Natural dels Ports, després de les aglomeracions viscudes durant la setmana santa i l’estiu passats. Un agent cívic ha informat aquest dissabte els conductors que a partir del dimecres vinent hauran de pagar una taxa per aparcar-hi. La majoria dels visitants han vist amb bons ulls la regulació: "Ens sembla molt correcta la mesura", ha afirmat a l’ACN en Carles Vilaplana. Cap a les dotze d’aquest migdia, l’aparcament ja estava ple, amb gairebé una trentena de vehicles. Tot i la prohibició d’aparcar al llarg del camí, alguns conductors han decidit fer-ho.

Arnes és el primer municipi d’aquesta comarca i de l’interior de les Terres de l’Ebre que aposta per aplicar una prova pilot d’aquest tipus. La regulació es va posar en marxa dijous i s’allargarà fins a mitjans de setembre.


Per: ACN

Foto: EbreActiu

comparteix-ho