Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Aquest dissabte 13 de maig, l'Ampolla serà l'escenari de la 18a edició de l'Ironcat

Les inscripcions ja estan tancades i en aquesta edició es comptarà amb gairebé 100 inscrits

Etiquetes   activitats outdoortriatlons, lampolla, delta ebre, terres ebre, turisme esportiu

Publicat el11/5/2023

Aquest dissabte 13 de maig, l’Ampolla serà l’escenari de la 18a edició de l’Ironcat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, organitza un any més l'Ironcat, que enguany arriba a la 18a edició. En aquesta fita esportiva, que se celebrarà el dissabte 13 de maig, els triatletes tornaran a competir en la modalitat de llarga distància d'aquesta prova de triatló. Les inscripcions ja estan tancades i en aquesta edició es comptarà amb gairebé 100 inscrits.

La competició, la més antiga d'aquesta distància a la península Ibèrica, s'iniciarà a les 7 del matí a la platja de l'Arquitecte -al costat del Club Nàutic Ampolla- amb la prova aquàtica, en la qual les persones participants han de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar serà la bicicleta, en la qual han de recórrer 180 quilòmetres pel Parc Natural del Delta de l'Ebre. La darrera disciplina serà la cursa a peu, que consta de 42 quilòmetres i que s'efectuarà per la façana marítima de l'Ampolla.

Tant els participants com els espectadors podran seguir la cursa en línia a través de l'app “Wefeel Crono”. Amb aquesta aplicació es podran veure els resultats en viu, rebre informació actualitzada de la prova i fer el seguiment al moment de tots els triatletes.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho