Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Aquest cap de setmana arranquen les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa a Peníscola

Els menús estaran disponibles en els restaurants Ánfora, La Cabaña, El Edén, Roca i Tío Pepe fins al 27 de març

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, carxofa, jornades gastronomiques, peniscola, baix maestrat,

Publicat el25/2/2022

Aquest cap de setmana arranquen les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa a Peníscola | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els menús estaran disponibles fins al 27 de març


Aquest dissabte dia 26 de febrer arranquen a Peníscola les propostes culinàries dels xefs locals amb l’hortalissa regna de l’hivern, la carxofa. Fins a finals del mes de març, concretament fins al dia 27, cinc restaurants ofereixen menús especials i elaborats amb plats habitualment fora de carta, per a homenatjar la protagonista de l’horta peniscolana. Els restaurants Ánfora, La Cabaña, El Edén, Roca i Tío Pepe ofereixen menús d’entre 28 i 37 euros amb plats especials amb carxofa.

"Arranquem amb aquesta proposta gastronòmica l’agenda anual acordada amb el sector de restauració al qual continuem secundant i promocionant com un valor segur, un dels nostres atractius irrenunciables" ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, suport que ha reforçat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació, recordant que la gastronomia peniscolana "és, amb el 70% de les arribades, una de les principals motivacions de viatge a Peníscola, segons l’últim estudi sobre el perfil del turista de Turisme Comunitat Valenciana, dada que testifica la importància i l'alt valor de l’oferta gastronòmica local" ha conclòs.


Per: Redacció

comparteix-ho