Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


L'aquatló iniciarà el 18 de juny el calendari esportiu estival a Benicarló

La prova manté la seua vessant popular i inclou també una competició de relleus infantils. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 14 de juny

Etiquetes   activitats outdoor, natacio, running, benicarlo, baix maestrat

Publicat el12/6/2023

L’aquatló iniciarà el 18 de juny el calendari esportiu estival a Benicarló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Benicarló es prepara per a acollir la setena edició de l'Aquatló, coorganitzada per la Regidoria d'Esports i el Club Triatló Basiliscus, que es disputarà en diferents categories que permetran la participació tant d'especialistes, com d'aficionats, públic infantil i fins i tot famílies al complet.

La cursa, que integra natació i cursa a peu, es disputarà el 18 de juny a la platja del Morrongo i zona portuària. Així ho ha confirmat el regidor d'Esports en funcions, Fernando Jovaní, que ha constatat que «és, sense dubte, una de les proves més atractives del nostre calendari esportiu i també una de les que tractem amb més predilecció, pel fet que suposa, en moltes ocasions, la primera oportunitat per a què els atletes més joves s'inicien en el món del triatló».

La sortida, segons ha confirmat el representant del Club Triatló Basiliscus Jesús Beltrán, serà a les 8.30 hores per a totes les categories (absoluta, veterans, sub-34 i júnior), mentre que a partir de les 10.30 hores es realitzaran els relleus infantils.

Pel que fa a la seguretat de la prova, el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, ha confirmat que «s'ha establert un dispositiu molt complet, tant per a la prova aquàtica com per a la terrestre».

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 14 de juny a través del web www.hj-crono.es


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho