Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/6/2022#) AND (caducitat>=#10/6/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Anellament de 76 polls de gavina capblanca a la Punta de la Banya

Als Països Catalans, aquesta espècie de gavina només es reprodueix al delta de l’Ebre

Etiquetes   natura, ornitologia, delta ebre, parc natural delta ebre

Publicat el12/7/2019

Anellament de 76 polls de gavina capblanca a la Punta de la Banya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Tècnics i voluntaris del Parc Natural del Delta de l'Ebre van anellar el passat dimecres a la tarda 76 polls de gavina capblanca (Larus genei) a la Punta de la Banya. 

Per diferents motius, com ara la dificultat d'accedir a les colònies, des de l'any 2005 que no es marcaquen exemplars d'aquesta espècie. Les anelles de PVC permetran efectuar lectures a distància sense la necessitat de “recapturar” als ocells. 

La gavina capblanca cria a la Mediterrània i en algunes zones de l’oceà Índic, com ara al Pakistan. Als Països Catalans, només es reprodueix al delta de l’Ebre, on és possible trobar-la durant tot l’any, i és molt escassa a la resta del territori.Fonda Aparicio Fuentespalda. Viu l’experiència gastronòmica del MatarranyaFont: PN Delta de l'Ebre

Foto: A.Bertolero