Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Amposta Serveis Municipals prestar el servei de vigilància i gestió de la platja de l'Eucaliptus

Els agents ambientals estaran amatents a que la pesca es realitzi en les zones permeses i els horaris específics, que els animals de companyia utilitzin els espais delimitats per aquest ús, que no es pernocti dins la platja i que els vehicles estacionin a les zones delimitades per aquesta finalitat, entre d’altres coses

Etiquetes   turisme, platges, amposta, delta ebre

Publicat el29/4/2021

Amposta Serveis Municipals prestar el servei de vigilància i gestió de la platja de l’Eucaliptus | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La platja d’Eucaliptus d’Amposta


L'empresa pública Amposta Serveis Municipals (Amsermu) serà l'encarregada de prestar el servei de vigilància i gestió de la platja de l'Eucaliptus aquest estiu. Dilluns 26, en el ple ordinari d'abril celebrat de manera telemàtica, es va aprovar, amb el vot a favor d'ERC-EA, PSC i Junts per Amposta i l'abstenció de Som Amposta,  l'encomana de gestionar i controlar l'ús d'aquest espai natural. Així, l'Ajuntament d’Amposta ha contractat a Amsermu que vetlli per totes aquelles normatives que s'apliquen a la platja i n'han de garantir un correcte ús (ordenances fiscals, ordenances d'ús i plans d'usos i serveis,...). 

Els agents ambientals contractats per Amsermu (dos la segona quinzena de juny i dos la primera de setembre i quatre els mesos de juliol i agost) seran els qui controlin, en coordinació amb la Policia Local, l'ús correcte de la platja. Així, estaran amatents a que la pesca es realitzi en les zones permeses i els horaris específics, que els animals de companyia utilitzin els espais delimitats per aquest ús, que no es pernocti dins la platja i que els vehicles estacionin a les zones delimitades per aquesta finalitat, entre d'altres coses. Així, tal i com explica l'alcalde, Adam Tomàs, la voluntat és posar ordre a la platja i que es vetlli pel compliment de les ordenances.


Per: Redacció

Foto: Cedida