Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/15/2022#) AND (caducitat>=#8/15/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Amposta senyalitza diferents atractius turístico-culturals de la ciutat

De moment s’han instal·lat dos plafons a la plaça de l’Ajuntament i en els propers mesos se n’instal·laran dos més al Mercat Municipal i al Pont Penjant

Etiquetes   turisme, turisme cultural, patrimoni, amposta, montsia, delta ebre, terres ebre

Publicat el20/8/2021

Amposta senyalitza diferents atractius turístico-culturals de la ciutat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els dos primers plafons que s’han instal·lat a la plaça de l’Ajuntament d’Amposta


L'àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Amposta ha començat aquesta setmana la senyalització dels diferents atractius turístico-culturals de la ciutat. De moment s’han instal·lat dues senyals a la plaça de l’Ajuntament que identifiquen i expliquen l’actual Església de l’Assumpció, la construcció de la qual va allargar-se durant més de 100 anys. El segon plafó identifica l'església de Santa Maria, la planta de la qual ocupava gran part de la plaça de l’Ajuntament i que fou bastida entre els segles XVI-XVII. Està previst que aquest 2021 també s'instal·lin plafons al Mercat Municipal i al Pont Penjant.

Els plafons contenen informació històrica de l’edifici amb en català, castellà, anglès i francès i estaran identificades amb el distintiu de la ruta en la qual s’integra l’equipament: Patrimoni Arquitectònic, Ruta de l’arròs, Ruta del modernisme, Ruta de la Batalla de l’Ebre, Sebastià Juan Arbó.


Per: Redacció

Fotos: Cedida