Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Amposta se suma a l'acció pels drets humans d'encesa de llum des de torres i talaiots costaners

Serà dissabte 15 de gener a la Torre de la Carrova

Etiquetes   vida activa, activitats, amposta, terres ebre

Publicat el12/1/2022

Amposta se suma a l’acció pels drets humans d’encesa de llum des de torres i talaiots costaners | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Torre de la Carrova 


Amposta se sumarà enguany, per primer cop, a la acció 'Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània. Un cant pels drets humans', una acció coordinada a Catalunya per l'Institut Ramon Muntaner, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, i que s'estén per diferents territoris de la Mediterrània (Catalunya, País Valencià, illes Balears, Marroc, Tunísia i el Líban). L'acció consisteix en una encesa de pots de fum i bengales des de torres i talaiots costaners, a més de la lectura d'un manifest, com a acte simbòlic de reivindicació dels drets humans.

Enguany, la jornada serà aquest dissabte 15 de gener. A Amposta, se celebrarà a la Torre de la Carrova, a partir de les 12 del migdia. A les 12.45 hi haurà la lectura del manifest, que enguany és de Maria del Mar Bonet. Tot seguit, a les 13h, hi ha prevista l'encesa de fum i a les 13.15, el Cant Viatge a Ítaca. L'activitat es reprendrà a la tarda amb una nova lectura del manifest a les 18h. i 'encesa de bengales a les 18.15h.


Per: Redacció

Foto: Cedida