butlletí EbreActiu

CAT | ES


Amposta publica el programa d'activitats de la Setmana de la Natura

Sortides, jornades de voluntariat, conferencies i tallers conformen el programa d’activitats que tindran lloc entre el 24 de maig i el 5 de juny

Etiquetes   vida activa, turisme natura, setmana natura, amposta, delta ebre, terres ebre, montsia

Publicat el14/5/2021

Amposta publica el programa d’activitats de la Setmana de la Natura | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Del 26 de maig al 5 de juny, se celebrarà la Setmana de la Natura, una setmana per promocionar el respecte i la preservació de l'entorn natural a través de diferents activitats. Es tracta d'una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), una entitat sense ànim de lucre de 2n nivell, formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca, a la qual s'hi suma també l'Ajuntament d'Amposta amb l'organització de diferents accions.

El dimecres 26 de maig s'inicia la setmana amb una activitat infantil, "Animals a la porta de casa", a la Plaça de la Biblioteca, a les 17:30, d'inscripció gratuïta a bcsja@amposta.cat. El divendres 28 de maig es podrà gaudir de la ruta guiada "Descobrint l'entorn natural urbà", a càrrec de GEPEC, que s'iniciarà a les 18:00 a l'oficina de turisme. La ruta també és gratuïta amb inscripció a la pàgina web de Turisme Amposta.

La bicicleta també té el seu espai en aquest programa: el dissabte 29 de maig amb una ruta guiada per "la Tancada" (sortida a les 10:00, des del Restaurant Casa Amadeo del Poble Nou) i el dissabte 5 de juny per "l'Encanyissada" (sortida 20:00, des del Restaurant l'Estany de la Casa de Fusta). Per participar-hi cal fer la inscripció de 5€ al web de Turisme Amposta per cadascuna.

"La brossa que sura al Mediterrani, l'assassí silenciós de la fauna marina" és la conferència a càrrec de Lluís Cardona, tècnic del projecte Medsealitter, que s'oferirà al Museu de les Terres de l'Ebre el divendres 4 de juny, a les 19:00. Per assistir sols cal inscriure's de forma gratuïta enviant un correu a info@museuterresebre.cat.

La setmana acabarà amb la Marxa solidària amb la Natura, on s'organitzaran diversos itineraris pel Montsià per a dur a terme una recollida de deixalles, de 9:00 a 13:00. L'activitat començara a l'Ermita del Montsià. Les inscripcions es poden fer al següent enllaç.


Per: Redacció

comparteix-ho