Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Amposta prepara unes festes de Nadal inclusives

Hi haurà trams sense llum i so a l’inici del recorregut de l’arribada del Pare Noel i Reis, cues ràpides i es repartiran caramels sense gluten

Etiquetes   vida activa, amposta, festes, delta ebre, terres ebre

Publicat el21/12/2023

Amposta prepara unes festes de Nadal inclusives | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament d'Amposta prepara activitats de Nadal inclusives per garantir que tots els xiquets i xiquetes puguin gaudir plenament dels actes festius. "En aquestes dates tan màgiques i especials, sobretot per als infants, estem compromesos a crear un ambient acollidor i accessible per a tothom, independentment de les seves necessitats", deia la regidora de Festes, Anna Tomàs. Amb l'objectiu que totes les persones puguin gaudir per igual de l'oci, s'han implementat diferents accions inclusives com els trams sense llum i so a l'inici del recorregut de l'arribada del Pare Noel i Reis, les cues ràpides a la Caseta, el patge reial i la cavalcada o els caramels sense gluten.

La primera activitat serà l'arribada del Pare Noel, el diumenge 24 a les 16 hores, on s'habilitarà un tram, de la plaça de la Pagesia fins a la cruïlla del carrer Josep Tarradellas amb el carrer Itàlia, sense so i llums per als infants amb diversitat funcional. Aquest mateix sector també serà el que no tindrà llum i so a la cavalcada de Reis, el 5 de gener a les 18 hores.

D'altra banda, les persones amb diversitat funcional tant física com psíquica podran accedir a cues ràpides als actes de l'Ajuntament, concretament a la Caseta de Nadal, l'arribada dels patges reials i la cavalcada de Reis. Les persones que necessitin gaudir de l'activitat adaptada, només cal que s'acreditin a les persones encarregades de les activitats, que aniran identificades, per a poder accedir a la cua ràpida.

Finalment, com és habitual, tots els caramels que es repartiran seran sense gluten perquè els infants celíacs en puguin gaudir.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho