Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Amposta invertirà 816.000 euros en actuacions per millorar equipaments i senyalitzacions turístiques

Amb una subvenció de 350.000 euros de la Generalitat de Catalunya, és el projecte més ben valorat de tot el país

Etiquetes   Turisme, Delta Ebre, Parc natural Delta Ebre, Amposta

Publicat el23/11/2017

Amposta invertirà 816.000 euros en actuacions per millorar equipaments i senyalitzacions turístiques  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L’actuació contempla la instal·lació de panells informatiu en Braille, i servei d'audioguiatge amb codis QR. Foto: Mirador de l’Embut


Aquest matí s'ha presentat la memòria del pla d'actuacions per al foment territorial del turisme al terme, amb que la capital del Montsià invertirà 816.000 euros repartits en 14 actuacions.

El projecte ha rebut una subvenció de 350.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya dins dels ajuts finançats gràcies als ingressos de l'Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET).

Durant la roda de premsa de presentació de les actuacions, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, ha destacat que la memòria ha sigut la que ha obtingut més puntuació de tot el país.

Tomàs ha explicat que aquesta puntuació s'ha obtingut perquè “el pla està dissenyat sobre tres eixos fonamentals: eficiència energètica, sostenibilitat i millora de l'accessibilitat”. “Tenint en compte que la subvenció que ens ha atorgat la Generalitat suma 350.000 € i el projecte que hem desenvolupat puja fins a 816.000 euros, l'aposta de l'Ajuntament d'Amposta és de prop de 500.000 euros”, ha afegit Tomàs.

Les 14 es distribueixen en cinc grans blocs en funció de la seva tipologia: mobilitat (construcció d'un aparcament dissuasiu a l'Encanyissada i millora del camí existent i de la unió enter carrils bici també a l'Encanyissada), accessibilitat (millora de l'accessibilitat a diversos miradors del Delta i també la creació d'un nou mirador); senyalització turística i rural; espais públics i eficiència energètica i sostenibilitat.

Tal i com ha destacat la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior algunes de les actuacions ja s'han implementat, com les quatre de millora de la senyalització turística i rural.