Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/3/2022#) AND (caducitat>=#7/3/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Amposta instal·la tres panells informatius a l'entorn del Pont Penjant

Expliquen la importància del monument, el procés de construcció i la destrucció del pont durant la Guerra Civil

Etiquetes   turisme, turisme cultural, patrimoni, amposta, delta ebre, terres ebre,,

Publicat el19/4/2022

Amposta instal·la tres panells informatius a l’entorn del Pont Penjant | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Ajuntament d'Amposta ha instal·lat tres panells informatius al voltant del Pont Penjant. Concretament, a la vora del pont hi ha un plafó sobre la importància històrica del monument, mentre que a la plaça del Poador s'explica el procés de construcció i a la celòquia del Castell es pot consultar la informació històrica sobre la Guerra Civil, quan un atac aeri va destruir-ne la passarel·la. "El Pont Penjant és l'element patrimonial més important d'Amposta i volem que tant la ciutadania com els visitants coneguin la seva història", afirmava el regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, qui afegia que "amb els plafons es convida a conèixer la història de la ciutat i a visitar les tres ubicacions, que ofereixen punts de vista diferents del pont". Els panells contenen informació en català, castellà, anglès i francès.

La identificació d'aquests espais forma part del projecte de senyalització dels diferents atractius turístico-culturals de la ciutat. Dins d'aquesta iniciativa conjunta de la regidoria de Turisme i la de Cultura, en l'últim any s'han instal·lat panells informatius al Mercat municipal i a la plaça de l'Ajuntament, fent referència a Església de l'Assumpció i a l'antiga Església de Santa Maria, aquesta última bastida entre els segles XVI i XVIII. Durant els mesos vinents també se n'instal·larà un a la Torre de Sant Joan.

Paral·lelament, en un dels miradors de la celòquia del Castell també s'ha instal·lat un tòtem amb el nom d'Amposta. Simó afegia que "és un element que ja tenen la majoria de ciutats i pobles de la vora i que permetrà que els turistes s'apropen al Castell amb la voluntat de fotografiar el paisatge", tancava.


Amposta instal·la tres panells informatius a l’entorn del Pont Penjant | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El nou tòtem amb el nom d'Amposta a un dels miradors de la celòquia del Castell


Per: Redacció

Foto: EbreActiu