Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/15/2022#) AND (caducitat>=#8/15/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Amposta constitueix la comissió de seguiment del Projecte Val de Zafán

La recuperació de la Val de Zafán com a via verda va ser el projecte dels pressupostos participatius més votat per la ciutadania de la capital del Montsià

Etiquetes   turisme, turisme sostenible, via verda, amposta, montsia, terres ebre

Publicat el13/1/2021

Amposta constitueix la comissió de seguiment del Projecte Val de Zafán | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El projecte contempla recuperar l'antiga via com a via verda des del Pla d'Empúries i fins l'altura de la Torre de la Carrova


Constituïda la comissió de seguiment del Projecte Via de Zafán, que va guanyar la votació dels pressupostos participatius Tu fas Amposta! Dilluns 11 al matí, personal tècnic i càrrecs electes de l'Ajuntament d'Amposta va reunir-se per constituir formalment aquesta comissió, que ha vetllar per l'execució de la recuperació de la Val de Zafán com a via verda. La comissió està integrada per la tècnica de Participació Ciutadana (que ha de vetllar perquè l'execució de la proposta coincideixi amb la proposta guanyadora), l'arquitecta municipal (que ha de vetllar pel desenvolupament tècnic del projecte), la coordinadora de l'àrea de Desenvolupament Econòmic i Social (per poder vincular el projecte a plans d'ocupació), el secretari de l'Ajuntament (per treballar els acords amb les propietats privades dels terrenys afectats pel projecte) i la cap de premsa i protocol (per garantir la transparència en tot el procés). A més, també hi formen part la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, el regidor de Desenvolupament Social i Econòmic, Pep Simó; el regidor de Serveis al Territori, Miquel Subirats, i la regidora de Polítiques Ambientals, Núria Marco. A més a més, tal i com explica la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, mensualment es retran comptes de l'evolució del projecte a la resta de grups municipals a la comissió informativa pertinent.

En aquesta primera reunió, que va estar presidida per l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, es definir el projecte i el calendari de tasques al llarg de l'any i es va establir un pla de seguiment de la comissió. També es van organitzar els tres grups de treball (comunicació, desenvolupament tècnic i desenvolupament legal). Els membres de cada grup de treball es van emplaçar a començar a treballar en la definició tècnica del projecte i en establir els primers contactes amb les propietats dels terrenys que quedarien afectats pel projecte.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu